Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Kaygısız'ın tayini ilçe halkını derinden üzdü

Kaygısız

Erdek'in yeni kaymakamı Mustafa Demirelli

Ağustos 2009’da ilçemize Çaycuma İlçesinden atanan ve 5 yıldır aralıksız Kaymakamlık görevini yürüten İsmail Kaygısız, Denizli İline Vali Yardımcısı olarak atandı.
İlçemizde göreve başladığı günden bu yana halk tarafından çok sevilen ve başarılara imza atan, Erdek İlçe Merkezi yanında tüm Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman Adası halkıyla da sık sık beraber olan fakir fukara babası olarak bilinen Kaymakam Kaygısız’ın tayininin çıkması ilçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.
Kaygısız: “Erdek’ten çok güzel anılarla ayrılıyorum”
Denizli`ye atanan Kaymakam İsmail Kaygısız, Erdek ile ilgili hiçbir olumsuz anısı olmadığını söyledi.
Erdek’in sıcak insanlarıyla, dolu dolu huzurlu ve mutlu 5 yıl geçirdiğini vurgulayan İsmail Kaygısız, "Güney Marmara’nın önemli turizm ilçelerinden biri olan ancak, insanının yüreği de bir o kadar büyük olan Erdek’te huzurla görev yapmış olmanın gururunu yaşıyorum. Beraber uyum içinde çalıştığım tüm kamu kurum ve kuruluşundaki personel arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum. Buradan güzel anılar ile ayrılıyorum. İlçenizde görev sürem boyunca sizlere layıkıyla hizmet ettiğimi düşünüyorum. Herkes hakkını helal etsin diyorum. Erdek’te çalışmak mutluluk vericiydi” diye konuştu.
Önümüzdeki günlerde onuruna veda yemeği düzenlenecek olan Kaymakam Kaygısız’ın, ilçemizden Eylül ayı sonunda ayrılacağı bildirildi.

Kaygısız’dan boşalan Erdek Kaymakamlığına ise Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı Mustafa Demirelli atandı.
DEMİRELLİ KİMDİR?
Erdek’in yeni kaymakamı Mustafa Demirelli, 1978 yılında Sakarya’nın Akyazı ilçesinde doğdu Demirelli, ilk, orta okul ve liseyi burada bitirdi.
1999 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi, Kamu Bölümü’nden mezun olan Demirelli, 2000 yılında kaymakam adaylığı yarışmasını kazanarak, Bursa kaymakam adayı oldu.
Demirelli, daha sonra Afyon’un Daskır’ı, Sinop’un Dikmen ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. 2001-2002 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye, İngilizce dil eğitimi ve mesleki çalışmalar için gönderilen Mustafa Demirelli, 2003 yılında kaymakamlık kursunu bitirerek Bolu’nun Dörtdivan ilçesi kaymakamlığına atandı. 2003-2005 yılları arasında Diyarbakır’ın Çüngüş Kaymakamlığı görevinde bulunan Demirelli, 2005-2006 yılları arasında Sivas’ın İmranlı , 2006-2009 yılları arasında Bolu’nun Göynük ve 2009-2011 yılları arasında Eskişehir’in İnönü ilçelerinde kaymakamlık görevini yürütü. Son olarak Erdek’e, 2011 yılından beri yürüttüğü Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Kaymakamlığından atanan Demirelli, iyi derece İngilizce biliyor. Demirelli, evli ve bir kız çocuğu babası sahibi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı